Йордан Христов Терзиев

11

 Казвам се Йордан Христов Терзиев, професионален спортист, завършил НСА, специалност треньор и учител по физическо възпитание. Смятам, че народната топка е една много интересна игра, която може да се развие до професионално ниво в спортна България. Съчетавайки в себе си бързина, скорост, подвижност, бърза мисъл и реакция, тя е не само състезание, а игра, която ни учи на взаимопомощ, честност и отборен дух. Това е играта, с която съм израснал, игра, в която съм се чувствал щастлив и безгрижен. Така я усещаха и моите връстници. Ето защо мисля, че народната топка има място в българския спортен свят . Надявам се с общи усилия и търпение играта народна топка да достигне до високо професионално ниво.

Йордан Христов ТерзиевЙордан Христов ТерзиевЙордан Христов ТерзиевЙордан Христов Терзиев

Имам семейство, красива съпруга и две прекрасни дечица, с които често в двора играем на народна топка. Всеки път се забавляваме изключително много. Народната топка е чудесен начин да сплотя семейството в почивните дни.

С Константин Миладинов – Ким Рейки се познаваме от най-ранното ни детство, което ми дава правото да го нарека най-добрия ми приятел. Познавайки го като личност с характер, съставен от и от упоритост, непримиримост и добронамереност, мисля, че той ще успее да изгради екип от професионалисти, които ще издигнат народната топка до полагащото и се място в спорта.

Идеята му е чудесна и го подкрепям напълно. Успех!

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

– Йордан Христов Терзиев

AUTHOR

Kim Reiki

Kim Reiki

„Никога не забравяй, че ограниченията са в главата ти, а вселената е в сърцето ти!“ Kim Reiki , „Всеки пие от чашата на живота това ,което сам си налее!“ Kim Reiki , “Аз правя така – давам себе си , за да разбера колко струвам!“ Kim Reiki

2 коментара

 1. Avatar
  Maria | 15.07.2015 at 7:50
   

  Kato ideia moje da ne e losho,no igrata narechena narodna topka e mnogo blizka do igrata natechena Dodge Ball. Pochti sashtite, pravila. Niama da se ochudia ako ideiata e vzeta ot tazi igra I e prisposobena za bg uchilishte prez komunizma.

  Reply
  • Kim Reiki
   Kim Reiki | 15.07.2015 at 22:17
    

   Истината е,че тази игра съществува от незапомнени времена.Няма точни данни кой я е измислил или създал,но в превод от английски на български език DODGEBALL е НАРОДНА ТОПКА и обратното!Едно и също е ,но с малко по-различни правила.А ние ще развиване играта официално и по двата начина.За Аматьори по нашите правила,а за професионалисти по правилата на Европейската централа,от която вече имаме официално разрешение за права.

   Reply

Напиши Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This Campaign has ended. No more pledges can be made.