Ангел Киряков

17

 Ангел Киряков

Идеята на Константин да направи масов и да професионализира един обичан, но пренебрегван спорт, е изключителна. Винаги сме приемали народната топка като народна игра, която не изисква много приспособления и дълга подготовка. В замяна на това носи движение, здраве и ендорфин.


 Наблюдавах всички етапи на израстване на идеята за обновление на интереса към народната топка. Последователно и без бързане бяха поставени основите на новата визия, бяха обмислени патентните и организационни моменти. Извървелите вече пътя, обединени в Световна и европейска федерация по народна топка, дадоха доверието си на Ким Рейки и сега остава по-лесното – идеята да стане част от живота ни. Това означава много работа в цяла България, организиране на отбори и състезания, изграждане на федерация и участие на международни и световни турнири.

    Приех да работя с Константин, защото познавам упоритостта и почтеността му. Мисълта за себеизява чрез безкористна работа в обща полза е достъпна само за хора с особена нагласа. И затова вярвам, че ще има възраждане на интереса към народната топка, ще се върне общностното ни мислене, за да има бъдеще частта от света, говореща български.

    Казвам се Ангел Киряков. Познавам сферите на образованието и медиите. Израснах с народната топка – любим спорт на учениците в началния курс. След това често съм играл тази игра през летните ваканции и на различни лагери и екскурзии. Но дойдоха други дразнители на вниманието, и народната топка остана в сянка. Време е да я превърнем отново в любимо занимание.

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

– Ангел Киряков

AUTHOR

Kim Reiki

„Никога не забравяй, че ограниченията са в главата ти, а вселената е в сърцето ти!“ Kim Reiki , „Всеки пие от чашата на живота това ,което сам си налее!“ Kim Reiki , “Аз правя така – давам себе си , за да разбера колко струвам!“ Kim Reiki

Напиши Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This Campaign has ended. No more pledges can be made.