Партньори Архиви - Фондация Ким Рейки

0

Ректорът на Национална спортна академия „Васил Левски“ Професор Пенчо Гешев, доктор получи Благодарствено писмо

Днес, Ректорът на Национална спортна академия „Васил Левски“ Професор Пенчо Гешев, доктор получи Благодарствено писмо от Федерация Народна топка България за това, че той и НСА се довериха на Федерацията по народна топка и с тяхна помощ успяхме да въведем спортът народна топка като специалност за висше образование от 2019/2020 г.

Благодарим ви г-н Гешев и се надяваме в бъдеще да създадем отлични кадри в този спорт и да се гордеем с постижения в бъдеще.

Почетна грамота връчихме и на зам.ректорът на Академията професор Николай Изов, доктор за съветите и препоръките, които получихме при изготвянето на учебната програма .

Грамота получи и професор Красимир Петков/ДН декан на Треньорски факултет, който работи плътно с нас и ни помогна да спазим всички необходими изисквания по програмата. Благодарим ви!

8

Казвам се Таня Калакунова

Казвам се Таня Калакунова. Моята  българска фирма КОКОНА вече 17 години произвежда висококачествена козметика с натурални  и биологични активни съставки. Идеята за производството  дойде от образованието ми „Парфюмерия Прочети още…

This Campaign has ended. No more pledges can be made.