Доктор Милко Петров

13

 Казвам се Милко Петров и съм Доктор във Ветеринарен Кабинет Via Vet Medica. Лекувам домашни животни  в кабинет, който е в центъра на София. При мен идват различни хора, които се отнасят отговорно към здравето на любимите си животни. Ким Рейки е един от тях.
Намира общ език с всички, които ме посещават. Уважението към мнението на другите е основното му качество.Затова се изненадах от проявлението, но не и от същността на идеята, която Константин Миладинов разработва – да се върне народната топка на игрищата в България, да се възроди колективният състезателен дух, да се открие ново занимание, носещо приятни изживявания. Пък и около игрищата ще има място за малките членове на семействата, които аз лекувам.

Доктор Милко ПетровДоктор Милко Петров

Чистите намерения и екипността са от малкото неща, които ни връщат чрез спорта към морала. Така усещам идеята на Ким Рейки, който постигна израстването на новия модел „народна топка” с много труд и лични средства.

В разговори с други просветени за бъдещото развитие на народната топка те не пропускат да изразят възхищението си от предимствата, които този спорт може да донесе. Всички си спомнят ранното си детство и се радват, че  познатата игра може да се превърне в нещо полезно и зрелищно. А съвременните средства за популяризиране и поддържане на интерес дават добра прогноза за това.

Известността на Ким Рейки в съвременните медийни формати е гаранция за време, в което народната топка ще има отделна рубрика в спортните сайтове, а репортажите от състезанията по този спорт ща бъдат първи в спортните новини.

Телефон за контакт : +359 879 655 696

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

– Доктор Милко Петров

AUTHOR

Kim Reiki

„Никога не забравяй, че ограниченията са в главата ти, а вселената е в сърцето ти!“ Kim Reiki , „Всеки пие от чашата на живота това ,което сам си налее!“ Kim Reiki , “Аз правя така – давам себе си , за да разбера колко струвам!“ Kim Reiki

Напиши Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This Campaign has ended. No more pledges can be made.