Ивет Григорова

15

 Казвам се Ивет Григорова и съм собственик на модна агенция „Ивет фешън”. Според мен красотата и спортът вървят ръка за ръка. Подкрепям инициативата на Ким Рейки, защото съм на мнение, че спортът е необходим на всеки човек, който иска да се чувства красив, здрав и щастлив.
Народната топка е игра, с която са отраснали много деца, но не са имали възможността да се развият, тъй като в България няма основани клубове. Важно е да стимулираме таланта и страстта на младите към спорта, както и да им даваме поле за изява. Аз съм убедена, че народната топка има място в българския спортен свят.

Ивет Григорова

 

Ким Рейки е амбициозен и креативен млад човек, чиито проект заслужава да се осъществи и развие и един ден народната топка в България да достигне високо професионално ниво. Желая му успех, подкрепям го и вярвам в неговите възможности!

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

– Ивет Григорова

AUTHOR

Kim Reiki

„Никога не забравяй, че ограниченията са в главата ти, а вселената е в сърцето ти!“ Kim Reiki , „Всеки пие от чашата на живота това ,което сам си налее!“ Kim Reiki , “Аз правя така – давам себе си , за да разбера колко струвам!“ Kim Reiki

Напиши Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This Campaign has ended. No more pledges can be made.