Казвам се Биляна Екснер

7

Казвам се Биляна Екснер и съм създател и производител на уникалният 1 Meter Chocolate.1 METER CHOCOLATE  e  незабравимо шоколадово изкушение  за малки и големи. Един Единствен на Света! Той е оригинален и неповторим, еднометров шоколад. 1 METER CHOCOLATE  не е просто шоколад… а незабравим и атрактивен подарък, подходящ за всеки повод. С него може да зарадвате любим човек, дете…или да го споделите с  приятели…да го поднесете на рожден ден, парти или просто да замените с него традиционните подаръци като: луксозна бонбониера, цветя, торта, или бутилка скъпо вино.

Биляна Екснер

1 METER CHOCOLATE  е  премиум продукт, създаден  изцяло от естествени съставки и висококачествени суровини, без съдържание на хидрогенирани (растителни) масла.   “1 METER CHOCOLATE ™” е създаден за всички, без значение от възраст и пол, които обичат истинския шоколад и ценят оригиналността, които искат да поглезят себе си и близките си, да го споделят с приятели или да зарадват и изненадат любим човек с незабравим подарък.

 1 METER CHOCOLATE  е носител на  наградата за иновативен  продукт/бранд на BEST BRAND AWARDS 2013, а аз, като негов създадел и собственик , съм носител на престижната награда “Бизнес Дама на годината”, в категория “Предприемач”, както и на титлата “Мисис Дама” 2013  – за собствен бизнес.

 

Семейство Биляна и Франк Екснер

Семейство Биляна и Франк Екснер

За себе си мога да кажа, че съм много динамична натура и за мен движението е като дишането – абсолютно необходимо и жизнено важно, за да се чувствам и да изглеждам добре. Винаги съм спортувала нещо – балет, фитнес, йога и тн.  Спортът ми помага да съм в кондиция, дава ми дисциплина, концентрация и същевременно ме отпуска от напрегнатото ежедневие.

Аз съм от  поколението, което израстна навън – пред блока и в двора на училището.

Ние не знаехме какво е това да си вкъщи по цял ден, защото винаги играехме навън и бяхме в постоянно движение. А “Народна топка” бе нашата любима игра. Дори в часовете по физкултура често заместваше “урока”.

“Народна топка” е уникална игра – много динамична и изразходваща енергия и същевременно игра с мисъл и мъдрост – защото трябва да играеш в отбор и да имаш бързи реакции.

Майка съм на 15 г син. И най-голямата ми мъка е, че той е от поколението, което израстна пред компютъра и във виртуална реалност.

Много ми се иска поне в училищата да ги научат на “Народна топка”, да ги запалят и накарат да тичат в играта.

Подкрепям с цялото си сърце и душа инициативата на Ким Рейки и пожелавам успех на фондацията му!

И с удовлствие ще подкрепям играчите със шоколад.

Биляна Екснер

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Народна Топка България ®

Народна Топка България ®

Здравейте !Предоставям ви линк към информацията за спонсори и дарители в случай,че има интерес.https://narodnatopka.com/reklama/
Описано е всичко необходимо за проекта !
Целта ни е да отворим вратите на поне по един клуб по народна топка във всеки един град на България. Всяка община, която иска да развива спортната култура на подрастващите и на вече порасналите в региона, е добре дошла в редиците на Федерация „Народна Топка България „.
Това е начинът да изградим и национален отбор за мъже, жени и смесен състав, ако искаме да участваме активно на международната сцена на Световно и Европейско първенство по народна топка ( DODGEBALL CUP ) в зала, на плаж , на сняг и на батут. Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki

Още за нас на следните адреси :

www.kimreikifoundation.com
www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg

AUTHOR

Kim Reiki

„Никога не забравяй, че ограниченията са в главата ти, а вселената е в сърцето ти!“ Kim Reiki , „Всеки пие от чашата на живота това ,което сам си налее!“ Kim Reiki , “Аз правя така – давам себе си , за да разбера колко струвам!“ Kim Reiki

Напиши Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This Campaign has ended. No more pledges can be made.