Казвам се Красимир Инински

5

Казвам се Красимир Инински. Президент съм на Българската федерация по бокс. Като бивш национален състезател по бокс мога да кажа, че спортът оказа много положително влияние на живота ми.

Той ме научи на дисциплина, на отговорност, изгради ме като личност, донесе ми радост и самочувствие.


Успехите, които съм постигнал, са следствие от всекидневни тренировки, упорит труд  и добри съвети от треньорите ми. Няма пряк и лесен път до медалите, но накрая всяко признание е сладко и заслужено. Чрез бокса създадох много приятелства в цял свят, които до ден днешен ми носят положителни емоции. Вече като президент на Българската федерация по бокс аз предавам своя опит, натрупан през годините, на младите състезатели, подкрепям ги и създаваме шампиони. В живота всичко е приемственост и знания.

Приятели, спортът обединява нацията в успехите и неуспехите. Доказателствата са натрупани през годините във всяка една спортна дисциплина. Всички си спомняме футболното лято на 94-а година, волейболните ни успехи, медалите в борбата и  в бокса, в художествената гимнастика, в плуването, в спортната гимнастиката, в леката атлетика. Това са все неща, които повдигат националното ни самочувствие. България е раждала, ражда и ще продължи да ражда шампиони и силни личности, които да служат за пример на всички ни.

Когато Ким Рейки сподели с мен идеята за проекта си  „Федерация Народна топка България“, аз искрено се зарадвах и спомените от ученическото време нахлуха в мен.Тази игра ни обединяваше през междучасията в двора на училището. Бяхме щастливи деца. Играехме момичета срещу момчета, в смесени отбори и побеждаваше винаги приятелството.

Подкрепям с две ръце инициативата на Ким Рейки да развива народна топка в нашата страна. Създал е федерация, която вече е част от Световната Асоциация и от Европейската федерация на този спорт. 

Подкрепям Ким Рейки и му пожелавам успех в създаването на клубове в цялата страна, в създаването на национални отбори за мъже, жени и смесени състави. Това е един чудесен спорт , който, надявам се, през годините да донесе още успехи на българския спорт  и много радост за малки и големи. Време е да се преборим с технологиите и да изкараме децата си навън, на игрището. Народната топка е масов спорт без възрастови ограничения и ще ни помогне  за постигане на активен начин на живот и за укрепване здравето на децата и на възрастните.

    Желая ти Успех , Ким Рейки !

Красимир Инински 

 

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Народна Топка България ®

Народна Топка България ®

Здравейте !Предоставям ви линк към информацията за спонсори и дарители в случай,че има интерес.https://narodnatopka.com/reklama/
Описано е всичко необходимо за проекта !
Целта ни е да отворим вратите на поне по един клуб по народна топка във всеки един град на България. Всяка община, която иска да развива спортната култура на подрастващите и на вече порасналите в региона, е добре дошла в редиците на Федерация „Народна Топка България „.
Това е начинът да изградим и национален отбор за мъже, жени и смесен състав, ако искаме да участваме активно на международната сцена на Световно и Европейско първенство по народна топка ( DODGEBALL CUP ) в зала, на плаж , на сняг и на батут. Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki

Още за нас на следните адреси :

www.kimreikifoundation.com
www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg

AUTHOR

Kim Reiki

„Никога не забравяй, че ограниченията са в главата ти, а вселената е в сърцето ти!“ Kim Reiki , „Всеки пие от чашата на живота това ,което сам си налее!“ Kim Reiki , “Аз правя така – давам себе си , за да разбера колко струвам!“ Kim Reiki

Напиши Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This Campaign has ended. No more pledges can be made.