Казвам се Магдалина Вълчанова

5

Казвам се Магдалина Вълчанова

Магистър съм по икономика на социално-културната сфера. По-известна съм като носителка на титлата Мис „Вселена България“ за 2000-та година.
Към настоящия момент съм омъжена и имам двама сина.

Спортувам редовно и съм организатор на конкурса „Мис Национален отбор“. В този ред на мисли бих казала, че спорта ми е страст.
Щом си помисля за народна топка в съзнанието ми изниква приятен спомен от детството, когато общуването ни беше „лице в лице“, а народната топка беше най-популярната детска игра. Колко жалко, че днес фейсбук замени общуването на живо, а най-популярната детска игра е Angry Birds.
Подкрепям проекта на Федерация „Народна топка“ и нейния учредител Ким Рейки, защото смятам, че идеята е добра и децата имат нужда от нея за да бъдат здрави и щастливи.
Надявам се федерацията да успее да интегрира народната топка като избираем спорт в училищата.
Представям си от сега усмихнатите детски лица при провеждането на междуучилищен турнир по народна топка.
Убедена съм, че народната топка ще допринесе за щастливото детство на моите деца.

Поздравления за хубавата инициатива, Ким Рейки.

П.п. И аз бих поиграла малко народна топка с моите синове.

Магдалина Вълчанова

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Народна Топка България ®

Народна Топка България ®

Здравейте !Предоставям ви линк към информацията за спонсори и дарители в случай,че има интерес.https://narodnatopka.com/reklama/
Описано е всичко необходимо за проекта !
Целта ни е да отворим вратите на поне по един клуб по народна топка във всеки един град на България. Всяка община, която иска да развива спортната култура на подрастващите и на вече порасналите в региона, е добре дошла в редиците на Федерация „Народна Топка България „.
Това е начинът да изградим и национален отбор за мъже, жени и смесен състав, ако искаме да участваме активно на международната сцена на Световно и Европейско първенство по народна топка ( DODGEBALL CUP ) в зала, на плаж , на сняг и на батут. Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki

Още за нас на следните адреси :

www.kimreikifoundation.com
www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg

AUTHOR

Kim Reiki

„Никога не забравяй, че ограниченията са в главата ти, а вселената е в сърцето ти!“ Kim Reiki , „Всеки пие от чашата на живота това ,което сам си налее!“ Kim Reiki , “Аз правя така – давам себе си , за да разбера колко струвам!“ Kim Reiki

Напиши Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This Campaign has ended. No more pledges can be made.