Казвам се Варта Шербечян

2

Народна топка – любимата игра на моето детство! Здравейте!

Казвам се Варта Шербечян и съм родител на три прекрсни деца. За нашето семейство спортът е много важен, защото освен че е от основно значение за доброто ни физическо състояние, той изгражда волеви и борбен характер, учи ни на упоритост, устойчивост, дисциплина, както и на много други положителни качества.
Мисля, че грижата за физическото ни здраве трябва да бъде възпитавана в децата  от най – ранна детска възраст. Това е една предпоставка те да растат здрави, силни и успешни. С Константин КIm Reiki се запознах във връзка с неговата инициатива – създаване на Федерация Народна топка България.

13487483_1118217088234444_1080342861_n

Тази инициатива е изключително стойностна и е едно голямо благо за  нашите деца, които в днешно време биват погълнати от компютърните приключения. Физическата активност на децата е все по- малка, което води до затлъстяване и наднормено тегло. Ето защо мисля, че изграждането на клубове по народна топка във всеки български град е страхотна идея.

Народна топка е прекрасен спорт и забавление за децата и техните родители! Това е игра грижеща се за нашето здраве,  учеща ни на толерантност, колегиалност и работа в екип. Поради тази причина изцяло подкрепям инициативата на Kim Reiki за изграждане на клубове по народна топка в цялата страна.

С нетърпение Ви очакваме и във Варна! Успех, KIm Reiki!

Варта Шербечян

13479318_1118216518234501_2035440414_n

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Народна Топка България ®

Народна Топка България ®

Здравейте !Предоставям ви линк към информацията за спонсори и дарители в случай,че има интерес.https://narodnatopka.com/reklama/
Описано е всичко необходимо за проекта !
Целта ни е да отворим вратите на поне по един клуб по народна топка във всеки един град на България. Всяка община, която иска да развива спортната култура на подрастващите и на вече порасналите в региона, е добре дошла в редиците на Федерация „Народна Топка България „.
Това е начинът да изградим и национален отбор за мъже, жени и смесен състав, ако искаме да участваме активно на международната сцена на Световно и Европейско първенство по народна топка ( DODGEBALL CUP ) в зала, на плаж , на сняг и на батут. Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki

Още за нас на следните адреси :

www.kimreikifoundation.com
www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg

AUTHOR

Kim Reiki

„Никога не забравяй, че ограниченията са в главата ти, а вселената е в сърцето ти!“ Kim Reiki , „Всеки пие от чашата на живота това ,което сам си налее!“ Kim Reiki , “Аз правя така – давам себе си , за да разбера колко струвам!“ Kim Reiki

Напиши Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This Campaign has ended. No more pledges can be made.