Столичната община и Федерация „Народна топка България” организират турнир по народна топка

0

Народната топка става олимпийски спорт

На 10 юни от 15 часа в комплекса „Спортна София 2000” започва турнир по народна топка на представителни отбори от районните общински администрации.
Проявата слага начало на осъществяването на идеята за издигането на този спорт до олимпийско ниво и за участие на български отбори в международни състезания.
Състезанието е организирано от Федерация „Народна топка България” и Столичната община с цел популяризирането на този обичан спорт в рамките на инициативата „София – европейска столица на спорта 2018 г.”. Отборите са със седем участници /6+1консул/ и с равнопоставено участие на мъже и жени. Няма възрастово ограничение и изисквания за специална екипировка. Могат да бъдат съставени отбори от училища и детски градини.

Turnir_poster_A4_2_0011
Федерация „Народна топка България” е член на Европейската федерация по народна топка и на Световната асициация по народна топка. Документите за кандидатстване на народната топка в кръга на олимпийските спортове вече са подготвени. Надеждата е до финала на процедурата да има подготвени български отбори, които ще участват в международни състезания и квалификации.

Инструктаж, техническа конференция и жребий за участващите отбори ще се проведат на Спортен комплекс „Спортна София 2000” от 15.00 часа.

 

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Народна Топка България ®

Народна Топка България ®

Здравейте !Предоставям ви линк към информацията за спонсори и дарители в случай,че има интерес.https://narodnatopka.com/reklama/
Описано е всичко необходимо за проекта !
Целта ни е да отворим вратите на поне по един клуб по народна топка във всеки един град на България. Всяка община, която иска да развива спортната култура на подрастващите и на вече порасналите в региона, е добре дошла в редиците на Федерация „Народна Топка България „.
Това е начинът да изградим и национален отбор за мъже, жени и смесен състав, ако искаме да участваме активно на международната сцена на Световно и Европейско първенство по народна топка ( DODGEBALL CUP ) в зала, на плаж , на сняг и на батут. Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki

Още за нас на следните адреси :

www.kimreikifoundation.com
www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg

AUTHOR

Kim Reiki

„Никога не забравяй, че ограниченията са в главата ти, а вселената е в сърцето ти!“ Kim Reiki , „Всеки пие от чашата на живота това ,което сам си налее!“ Kim Reiki , “Аз правя така – давам себе си , за да разбера колко струвам!“ Kim Reiki

Напиши Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This Campaign has ended. No more pledges can be made.