Ректорът на Национална спортна академия "Васил Левски" Професор Пенчо Гешев, доктор получи Благодарствено писмо - Фондация Ким Рейки

0

Днес, Ректорът на Национална спортна академия „Васил Левски“ Професор Пенчо Гешев, доктор получи Благодарствено писмо от Федерация Народна топка България за това, че той и НСА се довериха на Федерацията по народна топка и с тяхна помощ успяхме да въведем спортът народна топка като специалност за висше образование от 2019/2020 г.

Благодарим ви г-н Гешев и се надяваме в бъдеще да създадем отлични кадри в този спорт и да се гордеем с постижения в бъдеще.

Почетна грамота връчихме и на зам.ректорът на Академията професор Николай Изов, доктор за съветите и препоръките, които получихме при изготвянето на учебната програма .

Грамота получи и професор Красимир Петков/ДН декан на Треньорски факултет, който работи плътно с нас и ни помогна да спазим всички необходими изисквания по програмата. Благодарим ви!

AUTHOR

Kim Reiki

„Никога не забравяй, че ограниченията са в главата ти, а вселената е в сърцето ти!“ Kim Reiki , „Всеки пие от чашата на живота това ,което сам си налее!“ Kim Reiki , “Аз правя така – давам себе си , за да разбера колко струвам!“ Kim Reiki

Напиши Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This Campaign has ended. No more pledges can be made.