Йордан Христов Терзиев

11

 Казвам се Йордан Христов Терзиев, професионален спортист, завършил НСА, специалност треньор и учител по физическо възпитание. Смятам, че народната топка е една много интересна игра, която може да се развие до професионално ниво в спортна България. Съчетавайки в себе си бързина, скорост, подвижност, бърза мисъл и реакция, тя е не само състезание, а игра, която ни учи на взаимопомощ, честност и отборен дух. Това е играта, с която съм израснал, игра, в която съм се чувствал щастлив и безгрижен. Така я усещаха и моите връстници. Ето защо мисля, че народната топка има място в българския спортен свят . Надявам се с общи усилия и търпение играта народна топка да достигне до високо професионално ниво.

Йордан Христов ТерзиевЙордан Христов ТерзиевЙордан Христов ТерзиевЙордан Христов Терзиев

Имам семейство, красива съпруга и две прекрасни дечица, с които често в двора играем на народна топка. Всеки път се забавляваме изключително много. Народната топка е чудесен начин да сплотя семейството в почивните дни.

С Константин Миладинов – Ким Рейки се познаваме от най-ранното ни детство, което ми дава правото да го нарека най-добрия ми приятел. Познавайки го като личност с характер, съставен от и от упоритост, непримиримост и добронамереност, мисля, че той ще успее да изгради екип от професионалисти, които ще издигнат народната топка до полагащото и се място в спорта.

Идеята му е чудесна и го подкрепям напълно. Успех!

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

– Йордан Христов Терзиев

AUTHOR

Kim Reiki

„Никога не забравяй, че ограниченията са в главата ти, а вселената е в сърцето ти!“ Kim Reiki , „Всеки пие от чашата на живота това ,което сам си налее!“ Kim Reiki , “Аз правя така – давам себе си , за да разбера колко струвам!“ Kim Reiki

Напиши Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This Campaign has ended. No more pledges can be made.